VOORWOORD

Zonnige perioden

met af en toe een bui

Met de zomervakantie voor de deur en de mooie bedrijfsresultaten over het eerste halfjaar kunnen we zeker spreken van zonnige perioden. Maar letterlijk wel met af en toe een bui,  onze mensen in de buitendienst hebben namelijk nog maar weinig droge dagen gehad. Fijn daarentegen dat we zaterdag 29 juni jl. mooi weer hadden op onze jaarlijkse familiedag. Met in totaal 750 bezoekers een zeer geslaagd evenement voor klein en groot bij Boerderij De Weistaar in Maarsbergen. Volop reden om na de vakantie direct te starten met de voorbereidingen voor volgend jaar.

Het zijn drukke tijden en er gebeurt veel om ons heen. Het orderboek voor dit jaar is al ruimschoots gevuld en ook voor 2025 hebben we al veel werk in portefeuille. De Energie- en Watertransitie zijn in volle gang en op veel fronten wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de enorme investeringsprogramma’s van de verschillende netwerkbedrijven in Nederland. Enige onzekerheid is er nog wel over het tijdig verkrijgen van vergunningen en de eventuele gevolgen van stikstofdepositie en/of uitstoot van broeikasgassen. Maar samen met onze klanten, veelal in bouwteamverband, slagen we er toch vaak in om tijdig te kunnen starten.

De nieuwe meerjarencontracten maken dat we met onze klanten steeds nadrukkelijker als partners in business gaan optrekken, met alle voordelen van dien. En mooi om te zien dat we in deze samenwerking een steeds grotere bijdrage leveren doordat we onze eigen wendbaarheid en flexibiliteit steeds weer verbeteren. Daarbij leunend op een prima interne samenwerking tussen de verschillende business units en stafafdelingen.

Bij elke investering wordt goed gekeken naar de mogelijkheden om een serieuze bijdrage te kunnen leveren aan de gestelde klimaatdoelstellingen. Elektrificatie en andere brandstoffen spelen daarbij een grote rol. Mooi voorbeeld is ook onze H2DD boring in Bergen op Zoom, waarbij groene waterstof is omgezet naar elektriciteit als aandrijving voor onze nieuwe volledig elektrische 80 tons HDD rig. Een wereldprimeur van grote klasse. Kortom allemaal mooie ontwikkelingen in een drukke en boeiende periode.

Rest mij een ieder veel plezier te wensen bij het lezen en bekijken van de vele onderwerpen in deze zomereditie van ons digitale A.Hak magazine.
En natuurlijk iedereen een fijne vakantie toegewenst!

Henk Herremans
Algemeen directeur

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan