A.Hak Familiefestival

Heel Holland Hakt

Een oer-Hollands feestje

Op zaterdag 29 juni 2024 vierden we het Heel Holland Hakt Familiefestival. Hét moment voor alle medewerkers en hun gezinnen om het samen zijn te vieren, dit jaar op een oer-Hollandse manier. De oude kaasboerderij de Weistaar in Maarsbergen als feestlocatie met sportieve en creatieve activiteiten als boerengolf en een silent disco. De hele dag was er meer dan genoeg te doen! En natuurlijk werden we weer goed verzorgd met hapjes, drankjes en live muziek. En ook zeker niet onbelangrijk, met de zon!

Deze editie werd onze competitieve prestatiedrang geuit met een vijfkamp, met allerlei oud-Hollandsche spelletjes. Acht teams streden voor de beker en de roem. Team A.Hak Groep ging er uiteindelijk met de felbegeerde nummer één plek vandoor, met team A.Hak Oost op de hielen.

Ook de kleine, toekomstige Hakkers werden flink in de watten gelegd. Van cupcakes versieren tot een Heel Holland Bakt workshop. En van een oud-Hollandse snoepkraam tot een draaimolen. De kids genoten volop en hopelijk waren ze niet al te misselijk onderweg naar huis van al dat lekkers.. 😉 Eén ding is zeker, voor iedereen was het een enorm feestelijke dag!

MEER INTERNE PROJECTEN
Young A.Hak activiteit: lezing Bas Kremer

Een mooie invulling van de donderdagavond voor onze collega’s, georganiseerd door Young A.Hak.

Na een heerlijk buffet bij 3Zussen Meteren werd er aandachtig geluisterd naar een lezing van voormalig commando, human performance specialist, auteur, programmamaker, ondernemer en vooral motivational speaker Bas Kremer.

Met passie sprak hij over kracht, veerkracht en weerbaarheid. Daarnaast kwamen door de groep aangedragen onderwerpen zoals verandering, zelfwaardering, afleiding, generatiekloof, normen en waarden, samenwerking en balans aan bod.
Het was een boeiende lezing waarin Bas tips voor zelfoptimalisatie deelde.

V&G workshop

Om de veiligheid en gezondheid op de werkvloer te waarborgen, heeft de directie besloten om voor alle business units een verplichte V&G workshop aan te bieden. Deze nieuwe aanpak vraagt om een vernieuwde manier van samenwerken en communiceren.

Voor elk project is het van essentieel belang om een V&G-coördinator in de ontwerpfase aan te stellen. Deze coördinator zal vanaf het begin betrokken zijn bij het ontwerpproces en beschikt over de benodigde kennis van Arbo regels en het bouwproces. Met de V&G workshop zorgen we er gezamenlijk voor dat veiligheid, gezondheid en het milieu tijdens het ontwerpproces hoog op de agenda blijven staan. Samen werken we continu aan een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen.

Doelen:
  • Goed afstemmen van werkzaamheden zodat veilig­heids- en gezondheidsmaatregelen en veiligheidsvoorzieningen doeltreffend worden toegepast
  • Beheersmaatregelen en afstemming tussen partijen bij gelijktijdige en/of          achtereenvolgende werkzaamheden
  • Voorlichting en instructie aan alle medewer­kers op de bouwplaats
  • Maatregelen treffen zodat alleen bevoegde personen de bouw­plaats betreden
  • Ingrijpen bij afwijking van gemaakte afspraken en onveilige han­delingen en/of onveilige situaties
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan