Online advertentiecampagne:

Wij zoeken Monteurs

Op zoek naar getalenteerde mensen

A.Hak lanceert een spannende online campagne om leerling monteurs aan te trekken. We zijn niet beperkt door leeftijds- of regiocriteria en richten ons op gepassioneerde en gemotiveerde individuen. Deze strategie is vier maanden succesvol en heeft al tien nieuwe werknemers opgeleverd die nu in vaste dienst zijn.

Makkelijk solliciteren

Door het succes zijn we nu ook begonnen met een campagne voor Kabelwerkers (Elektron) in de gewilde regio Noord-Holland. De regio biedt veel werkgelegenheidskansen, maar kampt ook met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Deze nieuwe campagne draait nu twee maanden en heeft al twee nieuwe aanwinsten opgeleverd.We zijn blij met de voortgang en blijven de aanpak inzetten om getalenteerde mensen aan te trekken.

Je kunt eenvoudig online solliciteren, de sollicitatie komt direct terecht op de recruitmentafdeling. Het sollicitatieproces is zeer toegankelijk: je hoeft alleen maar je contactgegevens achter te laten en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op voor een eerste gesprek. Tijdens dit telefoongesprek stellen we meteen de juiste vragen, inclusief je salarisverwachtingen en andere arbeidsvoorwaarden. Op deze manier krijg je snel een goed beeld van elkaar.

benieuwd naar de openstaande vacatures?
Klik dan op onderstaande link

Werken bij A.Hak

Nieuwsgierig naar de campagne?
Klik dan op onderstaande link om een van de video’s op TikTok te bekijken.

TikTok campagne

Snel handelen

Wanneer er een klik is, zorgt onze Recruitment-afdeling ervoor dat er een gesprek wordt gepland op een locatie die handig is voor de sollicitant. We streven ernaar om dit gesprek zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Het is belangrijk om snel te handelen bij deze doelgroep, omdat ze snel van gedachten kunnen veranderen en morgen al voor een andere optie kunnen kiezen. Dit gesprek kan plaatsvinden op een projectkantoor, een regionaal kantoor of zelfs gewoon op de werkplek in de bouwkeet, zodat ze een idee kunnen krijgen van wie we zijn bij A.Hak. Als er tijdens dit ene gesprek een wederzijdse klik is, bieden we meteen een contract aan. Deze aanpak werkt uitstekend voor buitendienstfuncties. We gaan dit proces ook in 2024 voortzetten en verder ontwikkelen.

Zij-instromers

De arbeidsmarkt voor technisch personeel is momenteel ontzettend competitief. De concurrentie is moordend. Maar als ze zelf reageren op een online advertentie, dan hebben we hun interesse al gewekt. Het valt op dat we bij deze campagne vaak reacties krijgen van zij-instromers. Mensen die bewust de overstap willen maken naar een technische baan. Als dit het geval is, bieden we hen graag een intern opleidingstraject, een aantrekkelijk startsalaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO. Zij-instromers zijn vaak zeer gemotiveerd, hebben bewust gekozen voor dit vakgebied en zijn eager om te leren. Kortom, we zijn erg enthousiast over deze doelgroep.

INTERNE PROJECTEN
Jong Talent

Moos van den Berg is een goed voorbeeld van een succesverhaal binnen ons opleidingstraject bij A.HAK. Hij begon zijn carrière als leerling-monteur en heeft zich door hard werken en toewijding weten op te werken tot een gewaardeerde medewerker. Het opleidingstraject bij A.HAK biedt jongeren de mogelijkheid om een vak te leren in de technische sector. Gedurende dit traject worden zij opgeleid tot volwaardige monteurs op het gebied van bijvoorbeeld gas-, water- en elektriciteitsnetwerken. Naast het volgen van een praktijkgerichte opleiding, krijgen de leerlingen ook de kans om relevante werkervaring op te doen. Ze worden gekoppeld aan ervaren monteurs die hen begeleiden en coachen tijdens hun leerproces. Het verhaal van Moos is een inspiratie voor andere jongeren die geïnteresseerd zijn in een technische carrière.

Elektrische Horizon

Op onze hoofdkantoorlocatie hebben we recentelijk 1514 zonnepanelen geïnstalleerd om ons energieverbruik te verduurzamen. Deze panelen genereren schone energie, waardoor we ons steentje bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Bovendien neemt het aantal elektrische auto’s op ons terrein toe. Om aan de toenemende vraag naar oplaadpunten te voldoen, hebben we maar liefst 16 laadpalen geïnstalleerd. Hierdoor is ons parkeerterrein nu voornamelijk gericht op elektrisch vervoer.

Daarnaast hebben we ook geïnvesteerd in elektrisch gereedschap, zoals boormachines, om onze impact op het milieu verder te verminderen. Door over te schakelen op elektrisch gereedschap verminderen we de uitstoot van schadelijke stoffen en geluidsoverlast op bouwlocaties.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan