Fantastisch om
een bijdrage

te leveren

WARMTECARROUSEL

Een duurzame toekomst

 “Ik vind het een belangrijk streven om goed voor onze omgeving te zorgen, zeker voor toekomstige generaties”  

Trainee Youp van Ligten, geboren en getogen in Hilversum, gestudeerd in Groningen. Een liefhebber van muziek maken, werken in de tuin en motorrijden. Na zijn studie HBO Werktuigkunde gaat Youp aan de slag in de scheepsbouw in Amsterdam. Hier kan hij zijn draai niet helemaal vinden. Via LinkedIn begint hij zijn zoektocht en zijn interesse wordt aangewakkerd door de Warmtecarrousel. Inmiddels draait hij alweer acht maanden mee en is Youp aan zijn tweede termijn bij A.Hak gestart.

Tijdens zijn studie komt Youp er al achter dat hij geen hardcore engineer is. Hij krijgt minder energie van dagenlang achter de computer ontwerpen. Wat hem wel goed ligt is de interactie; sparren met collega’s en oplossingen bedenken. Ook de mogelijkheid om bezig te zijn met zowel duurzaamheid en techniek spreekt hem aan in de Warmtecarrousel. Het werken voor drie verschillende bedrijven zorgt elke dag voor nieuwe ervaringen en inzichten.

“We moeten natuur niet over het hoofd zien, soms zijn we geneigd ons eigen belang voorop te stellen. Het is en blijft belangrijk om initiatieven op te zetten die bijdragen aan de energietransitie of aan duurzaamheid. In het verleden zijn we daar in Nederland niet altijd even sterk in geweest. Dat we hier nu wel gezamenlijk doelen in nastreven is een goed begin. Het is fantastisch om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Youp vindt het een uitdaging om met elkaar de handen uit de mouwen te steken en de gestelde doelen in de energietransitie te behalen. Hij benadrukt dat de warmtenetten een groot aandeel in ons streven naar duurzaamheid hebben.

“Binnen de Warmtecarrousel is er nog meer dan voldoende te ontdekken. De grote projecten zijn erg interessant, er zitten zoveel verschillende aspecten aan zoals gesprekken met woningbouwverenigingen, gemeenten en aannemers. Hoe ziet bijvoorbeeld de toekomst van een aannemer eruit?”

INTERNE PROJECTEN
Het groene boekje gaat met pensioen!

Stempelen en stickers plakken past niet meer bij deze tijd. Om deze reden gaat A.Hak het groene boekje inruilen voor een digitaal Certwell veiligheidspaspoort (app en kaart met QR-code).

Door de implementatie van het digitale veiligheidspaspoort kunnen wij de compliance op het gebied van veiligheidscertificering verder verbeteren.

Het hebben van de juiste (veiligheids-) certificaten, diploma’s, aanwijzingen en/of raamopdrachten is voor al onze medewerkers een vereiste.

Niet juist gecertificeerd?
Dan gaat onze A.Hakker niet aan het werk!

A.Haktiviteit

Op zaterdag 23 april vond de A.Haktiviteit plaats bij Down Under in Nieuwegein. Deze dag werd speciaal georganiseerd voor medewerkers van A.Hak en hun familie. Voor jong en oud was er van alles te doen: van schilderen tot een shooting experience en van de populaire escape room tot bodyboarden en suppen.

Voor blijvende herinneringen aan de A.Haktiviteit was een uniek retro Volkswagen bus omgetoverd tot photobooth. Het was een geslaagde en gezellige familiedag!

Inhouse recruitment

Het aantrekken van nieuwe medewerkers is niet meer vanzelfsprekend. De uitdaging wordt alleen maar groter in de komende periode. Het is overal een veel besproken topic, of je nu de krant openslaat of één van de vele actualiteitenprogramma’s bekijkt. Wellicht is het ook opgevallen dat er een continue druk op alle medewerkers is, ze kunnen tenslotte overal aan het werk. En heb je geen ervaring dan wordt de opleiding bij het arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Ook A.Hak is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Enthousiaste en gemotiveerde mannen en vrouwen waar wij onze duurzame toekomst mee kunnen opbouwen.

Om beter en sneller te kunnen inspelen op de huidige arbeidsmarkt is er besloten om een inhouse recruitment afdeling op te starten. Een van de grootste voordelen van inhouse recruitment is dat de recruiters onze organisatie, de cultuur en de mensen kennen.

Houd de komende tijd onze social mediakanalen en website in de gaten voor het nieuws rondom de veranderende arbeidsmarkt en natuurlijk ook onze actuele vacatures.

Bekijk al onze vacatures

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan