PROJECT DORDRECHT

Grootscheepse operatie

In een wijk in Dordrecht waar veel portiekflats staan is grootschalige saneringsonderhoud nodig aan zowel water- en gasleidingen en elektra. In een half jaar verzorgen we voor ongeveer 200 huizen een nieuwe aansluiting. Onze klanten Stedin en Evides werken met een combicontract voor de hoofdleidingen en de huisaansluiting. 

Combicontract, de voordelen
Bij een combicontract heeft een aannemer het contract voor gas, water en elektra voor een wijk of een stad. Voor de bewoners van de straat en de doorstroming van verkeer is dit erg prettig. Met een combicontract hoeft de straat maar één keer open om alles te kunnen vervangen. Dit geldt ook voor de aansluitingen binnen in de woning. Je hebt als bewoner één keer een monteur over de vloer die meteen alle aansluitingen mag vernieuwen.

Spannend!
Dat het werken bij A.Hak soms erg spannend kan zijn liet dit project wel zien. Tijdens de werkzaamheden wordt in een woning in de Dordtse wijk plotseling een forse hennepkwekerij gevonden. Het ene moment sta je nog onderhoud te doen, het andere moment komt de politie over de vloer. Zo kom je met een sterk verhaal thuis einde dag!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan