VOORWOORD

A.Hak en de toekomst
gaan hand in hand

Ons eerste online magazine, net voor de zomer waarin we allemaal mogen bijkomen en terugkijken op een geslaagd eerste halfjaar. Een goed moment om even stil te staan bij wat we hebben gerealiseerd. 2020 was voor ons een succesvol jaar met een aantal grote projecten. Ook is het bedrijf inmiddels schuldenvrij; een belangrijke mijlpaal na een wat lastigere periode de afgelopen jaren. Energiedragers zijn de rode draad door deze uitgave. Deze energiedragers gaan hand in hand met de bedrijfstransitie. Een transitie die het bedrijf helpt groeien.

Dit magazine staat ook in het teken van het stokje doorgeven en een nieuwe oude bekende verwelkomen. Rob Bombeeck sinds 2017 bij de A. Hak familie gaat ons per 1 juli verlaten. “Een natuurlijk en logisch moment”, noemt Rob het zelf. “Ik heb met heel veel plezier vier jaar bij A.Hak gewerkt en veel inspirerende mensen leren kennen. Het succes van A.Hak is nu aan jullie allemaal. Ik dank iedereen voor de inzet en steun van de afgelopen jaren om te komen waar we nu staan, klaar voor de toekomst.” Tevens zal Henk Herremans zich in dit magazine introduceren. Welkom terug aan boord bij A.Hak, Henk!

We investeren in nieuwe collega’s en zeker ook in ons huidige ‘human capital’. We bieden kansen en verstevigen vaardigheden, bijvoorbeeld met leidinggevende trainingen. Ook kijken we hoe we collega’s langer behouden met duurzame inzetbaarheid. Het is logisch dat we dat doen, want het zijn juist onze medewerkers die zo gewaardeerd worden door binnen- en buitenlandse opdrachtgevers. Zo behaalden we bijvoorbeeld ook het Guiness Book of Record. Deze verhalen en mooie projecten zorgen vast voor veel leesplezier!

Remco Smit
Raad van Bestuur

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan