Slimmer en energiezuiniger

De winst ligt
onder voeten

Ontdek de wereld van pijpleidingen en ondergrondse infrastructuur. In dit eerste A.Hak online magazine kijken we naar de toekomst en het verleden. Wat in 1963 begon als een lokaal familiebedrijf dat pijpleidingen aanlegt in Nederland, groeide uit tot een internationale speler.
Henk Herremans:
Al ruim 55 jaar boort en graaft A.Hak zich door onze wereldwijde bodem. Het trackrecord opgebouwd in al deze jaren nemen we mee naar de toekomst. Met oplossingen en innovaties opgedaan tijdens de projecten maken we werk vandaag de dag nog steeds  veiliger en efficiënter.

Onze visie op de toekomst brengt ons naar huis. Er zijn de afgelopen jaren een aantal bedrijven die te ver van ons kwamen af te staan verkocht zoals Conline Rhenania, ons Duitse bedrijf Reinhard Rohrbau en A.Hak Industrial Services (thans Intero). We kijken kritisch wat we echt nodig hebben in de energietransitie – in Nederland en de omliggende landen. Internationale projecten staan nog steeds op de agenda, zoals het project Baltic Pipe in Denemarken. Maar we realiseren ons wel, we kunnen niet de hele wereld bedienen. Er is nog zoveel ondergronds te bouwen dicht bij huis. Met dit inzicht kiest A.Hak voor het werk dicht bij onze thuisbasis Nederland en verdere focus op Europa.

Flexibel en kostenefficiënt
Met deze strategie kunnen we de projectuitvoering in hoge mate op eigen kracht realiseren. Alle kennis en kunde zijn aan boord. Projecten worden snel, flexibel en kostenefficiënt uitgevoerd en we kunnen open en transparant zijn naar elkaar. Van risico’s, planning en budgetten tot veiligheid en omgevingsmanagement. A.Hak houdt de vinger aan de pols en onze vakmensen zorgen dat ieder project succesvol is.

Remco Smit:
Onder onze voeten liggen kilometers kabels, pijpleidingen die onze werelden met elkaar verbinden. Die uithoeken van stroom voorzien en ons laten communiceren met mensen over de hele wereld. Schoon water om van te leven en warmte om onze huizen te verwarmen. We zijn ons er veelal niet van bewust hoe belangrijk het ondergrondse netwerk voor iedereen is.

We boren en graven om pijpleidingen
en buizen neer te leggen op plekken
waar dat onmogelijk lijkt: onder zeeën,
kanalen, wegen of door bebouwd gebied.
A.Hak denkt vooruit: waar het kan
werken we slimmer, efficiënter en
energiezuiniger dan ieder ander.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan